فراخ 4بصل مقطعين 2حبة طماطم ملح فلفل شطة كمون زيت كوب ماء بقدونس مفروم
تقطع الفرخة 4اجزاء
نخلط البصلة مع الطماطم والفلفل والكمون والملح والشطة
نضع جزء فى الصنية ثم نضع الفراخ ونضع الباقى عليها وداخل الجلد ونتركها فترة لتاخز النكهة
ثم نضيف الزيت وكوب الماء
وتوضع على النار المتوسطة
وبعد ان تسوى توضع فى الفرن على حرارة عالية وتقدم مع رشة من البقدوني
س
تقطع الفرخة 4اجزاء
نخلط البصلة مع الطماطم والفلفل والكمون والملح والشطة
نضع جزء فى الصنية ثم نضع الفراخ ونضع الباقى عليها وداخل الجلد ونتركها فترة لتاخز النكهة
ثم نضيف الزيت وكوب الماء
وتوضع على النار المتوسطة
وبعد ان تسوى توضع فى الفرن على حرارة عالية وتقدم مع رشة من البقدوني
س