دقيق سكر مطحون بيضة فانيليازيت او سمن
ننخل الدقيق مع الفانيليا مع السكر
ونضيف البيضة والزيت او السمن ونعجنها مثل البسكوت(نفركها)حتى تبيض العجينة
وتشكل على هيئة دوائر صغيرة وتترك حتى تتجمر ونضع عليها فرنفل او قطع شيكولاتة او كريز (اللى موجود)
وتوضع فى الفرن على حرارة متوسطة وتترك لتبرد ثم تقدم
ننخل الدقيق مع الفانيليا مع السكر
ونضيف البيضة والزيت او السمن ونعجنها مثل البسكوت(نفركها)حتى تبيض العجينة
وتشكل على هيئة دوائر صغيرة وتترك حتى تتجمر ونضع عليها فرنفل او قطع شيكولاتة او كريز (اللى موجود)
وتوضع فى الفرن على حرارة متوسطة وتترك لتبرد ثم تقدم